Termine Termine

Stöbern Sie in unserem bunten und spannenden Veranstaltungsprogramm. Hier finden Sie auch regelmäßig unsere Messebeteiligungen und Tage der offenen Tür, an denen Sie sich über unser Studienangebot informieren können.

02.06 bis 05.06.2020

digital live presentations

RheinAhrCampus
Joseph-Rovan-Allee 2
53424 Remagen

Digital International Week with International Day

The 18th International Week at RheinAhrCampus will be celebrating the ongoing and multifaceted international orientation of our university and highlights the international cooperations with our longstanding and new partners worldwide. This event will be featuring live presentations from partner universities or scholarship organizations, international students, guest lecturers and RAC professors. The different slots will be available for livestream through Zoom and we will also host a dedicated virtual exhibition about the different partner universities and present student and staff mobility opportunities from and to RheinAhrCampus.

Programme

more information