Pressebereich Veranstaltungen

12.04 bis 13.04.2021
RheinMoselCampus
Koblenz Karthause, Konrad-Zuse-Straße 1

Invitation to digital conference in Tanzania

Liebe Lehrende und Studierende,

anbei eine Einladung zur Abschlusskonferenz des  internationalen Projekts 'Bildung in Tansania', welches gemeinsam von der Western Norway University of Applied Sciences, Norwegen,  Patandi Teachers' College of Special Needs Education Arusha, Tansania und der Hochschule Koblenz, vertreten durch Prof. Dr. Marion Felder, Fachbereich Sozialwissenschaften,  in den Jahren 2017-2021, durchgeführt wurde. Falls Sie Fragen zur Konferenz oder zum Projekt haben, können Sie sich gerne mit mir in Verbindung setzen.

Marion Felder (felder(at)hs-koblenz.de)

You are hereby invited to the conference:

Securing Education through better vision (2017-2021)

12th and 13th of April 2021

At Patandi Teachers’ College of Special Needs Education, Tanzania

Final conference of the Visjon 2030-project:

Securing Education for Children in Tanzania (2017-2021)

Because of the Corona-situation you are invited to follow the conference live on YouTube:

(or you can watch it when convenient until the 18th of April).

Attached to this text is the conference program [Be aware: the time is East-African time, Europe is one hour behind (start 09.00 am)].

Project partners: Patandi Teachers College of Special Needs Education, Tanzania; Koblenz University of Applied Sciences, Germany, and Western Norway University of Applied Sciences, Norway

Welcome!

For the Sec-Ed-project